Serviciile noastre

OBTINEREA NUMARULUI DE ORDINE DE LA D.G.F.P. SE FACE DE CATRE FIRMA NOASTRA GRATUIT.

Acte necesare pentru obtinerea numarului de ordin (comunicare):

1. Copie dupa certificatul de inregistrare la Registrul Comertului

2. Cerere obtinere nr. de ordine  

3.  Copie Certificat Constatator-sediu/punct de lucru

4. Certificat de garantie

5. Dovada platii

6. Copie carte de identitate administrator

7. Proces verbal de sigilare

Trebuie doar sa ne contactaţi la unul dintre numerele de contact şi vom face tot posibilul ca problema dumneavoastră să fie remediată în cel mai scurt timp posibil.Timp de reparaţie: 24h/48h sau pe loc, după caz.

Fiscalizarea casei de marcat se face dupa obtinerea numarului de ordine emis de ANAF.

Prin “fiscalizare” ne referim la procesul prin care tehnicienii, acreditati la Ministerul de Finante, trec casa de marcat sau imprimanta fiscala in mod de lucru fiscal (activeaza memoria fiscala) si personalizeaza aparatul cu datele utilizatorului. In intervalul de timp de la cumpararea aparatului fiscal si pana la fiscalizare, aparatul se poate folosi in regim de test. Odata fiscalizata, casa de marcat sau imprimanta fiscala nu se mai poate folosi pentru a emite bonuri nefiscale si nu se mai pot sterge datele introduse (datele firmei si vanzarile efectuate).

 Odata cu fiscalizarea, tehnicienii nostri programeaza in memoria casei de marcat lista de articole si instruiesc personalul pentru folosirea aparatului.

 Este important pentru dumneavoastra sa tineti cont de urmatoarele aspecte:

 - Pentru a nu intarzia punerea in folosinta a casei de marcat, va rugam sa pregatiti lista de articole din timp, conform detaliilor din Procedura de fiscalizare.

 - Instructajul este asigurat gratuit la fiscalizare si include notiuni de baza pentru operarea casei de marcat. Pentru programarea articolelor oferim: programare gratuita la fiscalizare a listei initiale, instructiuni scrise, asistenta contra cost, contract de service, aplicatii software.

 - Cu actele pregatite de tehnicienii nostri la fiscalizare, este necesar sa va deplasati in termen de 24 ore la Administratia Financiara. (Atentie, se aplica amenzi substantiale pentru intarzieri)

 

Societatea noastra este avizata pentru extragerea memoriei fiscale din casele de marcat fiscale. Extragerea se face la sediul firmei FISCALPRINT

 

 

nnfiscalprint@gmail.com

Mobile: 0771446865

Tel. fix: 0369446506

Sibiu, Str. Autogarii, Nr.16 Etaj 1

 NN FISCALPRINT SB SRL

 

Contact us

e-mail: nnfiscalprint@gmail.com

Tel : 0771446865, 0369446506 

Sibiu, Str. Autogarii, Nr. 16, Etaj.1