Follow Us

© Copyright 2020. All Rights Reserved.

Politica de confidentialitate

Contact us

e-mail: nnfiscalprint@gmail.com

Tel : 0771446893, 0771446865, 0369446506

Service: 0770329003

Sibiu, Str. Autogarii, Nr. 16, Etaj 1

Avantajele folosirii purificatorului de aer KENT Ozone:

- Cel mai eficient protector impotriva bolilor produse de virusii (SARS, virusi gripali, coronavirusi) sau bacterii transmise pe calea aerului

- Elimină mirosurile, printr-un proces natural de purificare, inclusiv cel al fumului de ţigara

- Distruge microorganismele: bacterii, viruşi, ciuperci, mucegaiuri, reducând drastic riscul

de producere a alergiilor


KENT OZONE

Special conceput pentru montarea pe perete, acest aparat pentru dezinfectarea aerului si suprafetelor se bazează pe revoluționara tehnologie de dezinfectare a ozonului Ozone Disinfection Technology  și un singur aparat acopera o dimensiune a camerei de până la 40 mp. Mai poate fi folosit pentru dezinfectia masinilor, autocarelor, autobuzelor si depozitelor.KENT OZONE

Este un purificator de aer ce foloseste tehnologia de dezinfectare Ozone Disinfection Technology  conceput special pentru a fi montat pe perete. Aceasta este pozitia ideala avand in vedere ca ozonul este mai greu decat aerul

Purificatorul de aer de perete KENT Ozone este potrivit pentru instalarea în magazine, spatii de lucru, birouri, săli de conferințe, restaurante, depozitie mici și alte zone mari și este ideal pentru o dimensiune a spatiului de până la 40 mp. Pentru dimensiuni mai mari se monteaza mai multe aparate dispersate.

   

Ozone Disinfection Technology

Se bazează pe tehnologia revoluționară de dezinfectare a ozonului care descarcă gazul puternic de ozon pentru a ucide eficient bacteriile, virusurile, ciupercile și alți agenți patogeni, care sunt prezenți în aer. De asemenea, curăță aerul și inhibă creșterea bacteriilor.

    

Gaz prietenos cu mediul – gaz ecologic

Tehnologia de dezinfectare a ozonului produce gaz de ozon, un agent oxidant ecologic și plin de resurse, care este pulverizat fara zgomot și eficient printr-un ventilator. Este produs folosind oxigenul prezent în atmosferă.

Eliminarea mirosurilor

Neutralizează rapid mirosul aspru sau neplăcut în aer, făcând mediul ambiental din incapere benefic pentru sănătate.


Specificatii

Produs    Kent Ozone
Montaj    Montaj pe perete
Tensiune de alimentare    12V DC
Disiparea puterii nominale    9.6 Watt
Cantitate Ozon    150 mg/ora
Flux de aer    2.8 km/ora
Temperatura de operare    0-40° C
Dimensiuni(mm)    L-400 l-100 I-200
Greutate    1210 grame
Accessorii    Telecomanda

Aparat cu ozon pentru dezinfectia aerului si suprafetelor interioare

1200 ron tva inclus

KENT Grand Star este un purificator apa in mai multe etape: RO (Osmoza inversa) + UV (Dezinfectia cu raze ultraviolet) + UF (ultra filtrare) + TDS Control + Modul alcalinizare + Dezinfectie UV in rezervorul de apa.

Apa alcalina este recomandata de medici și terapeuți pentru ca efectele sale sunt deosebit de benefice asupra sanatatii. Alege purificatorul de apa KENT GRAND STAR pentru sanatatea familiei tale!

KENT WATER RO SYSTEMS  - LIDER AL PIETEI DIN INDIA IN DOMENIUL PURIFICARII APEI
Aparatele KENT au toate certificarile internationale importante din domeniu si sunt livrate pe piete din Europa, America de Nord, Orientul Mijlociu si Asia. Cu o experienta de multi ani in productia de aparate de purificare a apei, compania KENT a investit masiv in cercetare si are patente proprii care se regasesc in solutiile tehnologice de la ultima generatie de purificatoare de apa.

Purificatorul de apa KENT Grand Star este cel mai bine vandut al producatorului KENT RO Systems Ltd. , cu un design modern, membrana de osmoza inversa, lampa pentru dezinfectare cu UV și un controler TDS (Total Particule Solide in Apa) incorporat. Este un purificator ideal pentru apartamente, case si birouri cu ajutorului caruia se poate purifica apa provenita din surse subterane, de suprafata sau din retele municipale de distributie a apei curente.

Mineral RO Technology  stagii purificare  Puritate apa

Tehnologia Mineral RO TM patentata de catre KENT RO Systems Ltd. retine mineralele esentiale in apa purificata folosind acest controler TDS, in acest fel furnizeaza o apa echilibrata, cu gust si sigura pentru consumul uman.

Acest proces de purificare in mai multe etape RO+UV+UF+TDS Control+ Dezinfectie UV in recipientul de stocare face aceasta apa 100% viabila pentru consumul uman. Procesul de purificare in mai multe etape nu numai ca înlătură impuritatile dizolvate, cum ar fi substanțele chimice, bacteriile, virusurile si sarurile, dar îmbunatateste si gustul apei.

  

Echipament SMART RO – cu afisaj digital care monitorizeaza statusul rezervorului, durata de viata a filtrelor si calitatea apei purificate

CAPACITATE MARE DE STOCARE SI PURIFICARE

KENT Grand Star are o capacitate mare de stocare a apei purificate – rezervor de 9 litri si o poate purifica in regim normal peste 20 de litri/ora.

Dezinfectie UV a rezervorului de apa purificata

Kent Grand Star vine o functia de dezinfectie UV permanenta a rezervorului de apa purificata. Acest lucru ajută la pastrarea apei depozitate în rezervorul de depozitare liber de contaminanți pentru o perioadă mai lungă de timp. Este una din optiunile pe care le gasiti la foarte putine aparate din piata si este vitala pentru pastrarea calitatii microbiologice a apei.

Save Water Technology

Aparatele de purificare obisnuite prin osmoza inversa irosesc foarte multă apă și rețin doar o cantitate mica de apă, care este purificată. Tehnologia de economisire a apei de la KENT folosește un proces controlat de computer pentru a recupera cat mai multă apă, care va fi purificata. Apa reziduala poate fi depozitata într-un rezervor separat si poate fi folosita in gospodarie  la spalat pe jos, spalat unelte sau udat gradina. Apa este o bogatie care nu trebuie irosita si de aceea KENT a patentat aceasta tehnologie pentru toate aparatele din noua generatie.

Specificații

Aplicabilitate

Potrivit pentru purificare apa din subteran si retele municipale

Capacitate de purificare

Pana la 20 litri/ora

Material carcasa

ABS Food Grade Plastic

Montaj

Montaj pe perete vertical

Dimensiuni(mm)

400 (L) x 230 (l) x 540 (I)

Presiunea apei de intrare/Temp (Min)

0.3 kg / cm 2 / 10°C

Presiunea apei de intrare/Temp (Max)

4 kg / cm 2 / 40°C

Cartuse filtrare

Sediment, Carbon Block Filter, UF & Post Carbon

Sistem auto-curatare

DA

Putere lampa UV

11 Watt

Greutate

8.4 kg

Capacitate de stocare

9 L

Ciclul maxim de serviciu neintrerupt

100 L/zi

Consum de energie

60 W

Tip membrana

Thin Film Composite RO

Tensiune alimentare poma apa

24 V DC

Tensiune Alimentare

100-250 V AC, 50-60 Hz
Instalare, Garantie

Instalarea se face de catre cumparator pe baza instructiunilor si a pachetului de instalare inclus in cutia produsului.

Toate serviciile de garantie se efectueaza la sediul distribuitorului.

Purificator apa alcalina, Kent Grand Star, 7 trepte, cu osmoza inversa
2600 ron tva inclus

Case de marcat

nnfiscalprint@gmail.com

       Comenzi: 0771446893, 0771446865

Tel. fix/comenzi: 0369446506

 Str. Autogarii, Nr. 16 Etaj 1 Birou 10 Sibiu