nnfiscalprint@gmail.com

Comenzi: 0771446865

Tel. fix/comenzi: 0369446506

 Str. Autogarii, Nr. 16 Etaj 1 Birou 9 Sibiu

Case de marcat

Dupa achizitionarea unei case de marcat trebuie intocmit dosarul ce se depune ulterior la Directia Generala a Finantelor Publice (D.G.F.P.) de judet, respectiv a Municipiului Bucuresti, in a carei raza teritoriala se afla punctul de lucru (Atentie! Nu cea a sediului social!).

 

Pasul 1: Dosarul trebuie sa contina urmatoarele:

De la compania dumneavoastra:

-Copie dupa Codul Unic de Inregistrare (CUI); -Copie dupa certificatul constatator (punct de lucru sau ambulant)in cazul in care casa de marcat va functiona la sediu sau comert ambulant;-Copie dupa BI/CI al administratorului; -Stampila societatii nu este obligatorie.

De la noi: 

-Copie dupa factura si chitanta prin care se face dovada achizitionarii casei de marcat;-Copie dupa avizul de distributie si service pentru modelul achizitionat;-Copie dupa Certificatul de Garantie;-Copie dupa Procesul Verbal de sigilare a casei de marcat;-Declaratie pe proprie raspundere (scrisa de administratorul societatii), conform careia casa de marcat se instaleaza la adresa sediului sau a punctului de lucru sau dupa caz, in regim de comert ambulant.-Doua exemplare a cererei tip pentru atribuirea nurmarului de ordine a seriei fiscale.

 

Va rugam sa retineti faptul ca la D.G.F.P. vi se pot solicita si alte documente pe care directia respectiva le considera necesare pentru completarea dosarului.

 

Certificatul de Atribuire a Numarului de Ordine se elibereaza in 3 zile lucratoare.
 

Pasul 2:

Fiscalizarea, instruirea si programarea articolelor trimise cu minim 2 zile in tabel excel sunt servicii oferite GRATUIT la punctul de lucru unde se instaleaza casa de marcat sau la adresa Sibiu, str.Autogarii Nr.16 Etaj 1.

 

Dupa obtinerea seriei fiscale, va rugam se ne contactati la nr.de telefon 0771446865, 0369446506 pentru a stabili impreuna data si locul unde se va face fiscalizarea.

 

Pasul 3:

 

In maxim 24 de ore de la fiscalizare trebuie sa va prezentati la Administratia Financiara de care apartine punctul de lucru pentru vizarea declaratiilor de instalare intocmite la momentul fiscalizari.

 

Dosarul va contine:

-Declaratia de instalare in 4 exemplare;-Certificatul de la D.G.F.P in original si copie;-Cartea de interventii si Registrul Special;-Copie dupa CUI;-Copie dupa CIF (doar in cazul firmelor platitoare de TVA);-Copie dupa BI/CI al administratorului;-Primul BON FISCAL si primul Raport Z.

Daca sediul social al firmei nu se afla in aceeasi raza teritoriala cu cea a punctului de lucru, trebuie sa mergeti pentru a aviza Registrul Special si la Administratia Financiara unde isi are sediul social firma, cu urmatoarele acte:

-Registrul special;-Cartea de interventie vizata de Administratia Financiara a punctului de lucru;-Copie a certificatului de la D.G.R.F.P.B.; -Copie dupa CUI; -Copie dupa CIF (numai daca firma d-stra este platitoare de TVA); -Copie dupa BI/CI al administratorului.

CONTRACT DE SERVICE

Incheierea unui contract de service nu este doar o obligatie ce revine agentului economic conform legislatiei in vigoare, trebuie sa aduca si beneficii utilizatorului. Firma noastra va propune un abonament lunar sau anual conceput astfel incat dvs. sa profitati de servicii de calitate si sa economisiti timp si bani: asiguram mentenanta aparaturii fiscale, iar tehnicienii nostrii va vor oferii suport tehnic pentru solutionarea oricarei probleme. Serviciile oferite in pretul contractului de service sunt urmatoarele:   remedierea defectiunilor cat mai rapid posibil de la inregistrarea solicitarii, aveti prioritate la rezolvarea problemelor, va oferim asistenta telefonica de luni pana vineri intre orele 9.00-17.00, asiguram livrarea consumabilelor, adaugarea de articole suplimentare in casa de marcat, reinstruirea personalului, modificare ora, va aducem la cunostinta noutatile legislative din domeniu, interventie imediata si gratuita la cererea organelor de control, revizie anuala, reduceri la anumite piese de schimb iesite din garantie.

 

 

PROCEDURA DE DEFISCALIZARE A UNEI CASE DE MARCAT

Pentru inchiderea unui punct de lucru sunt necesari urmatorii pasi:

Predarea memoriei fiscale si a jurnalului electronic se efectueaza la sediul firmei de service. Extragerea memoriei fiscale din aparat se efectueaza numai de catre un tehnician de service autorizat pentru aparatul respectiv.

 

ACTE NECESARE PENTRU PREDAREA MEMORIEI FISCALE:

Cartea de Interventii (contine toate inregistrarile efectuate de tehnicianul de service  pe toata durata de functionare, precum si toate datele de indentificare ale casei de marcat si datele utilizatorului) si Registrul Special al casei de marcat;

  • Proces verbal de sigilare (daca este cazul)
  • Aviz comisie avizare (daca este cazul)
  • Cerere catre Administratia Financiara de sector ( se completeaza la administratie)
  • Declaratie de instalare: original + copie
  • Adresa D.G.F.P. : original + copie
  • Stampila societatii
  • CI al administratorului societatii sau a persoanei care preda memoria fiscala;
  • Delegatia persoanei care preda memoria fiscala.

 

Nota! Casa de marcat trebuie sa fie functionala si sa aiba  rola de hartie si cablu de alimentare.

Dupa predarea memoriei utilizatorul depune formularul 4105 si atasaza procesul verbal de predare memorie primit de la firma de service impreuna cu jurnalul electronic si memoria fiscala timp de 10 ani.

Contact us

e-mail: nnfiscalprint@gmail.com

Tel : 0771446893, 0771446865, 0369446506

Service: 0770329003

Sibiu, Str. Autogarii, Nr. 16, Etaj 1

Politica de confidentialitate

© Copyright 2020. All Rights Reserved.

Follow Us